Equipacions

Les famílies són les encarregades d'adquirir les equipacions del nostre club a través de la persona encarrega d'aquesta tasca al club. Per a la temporada 2019-20, tots els jugadors i jugadores hauran de comprar el pack bàsic, que inclou primera samarreta de joc, els pantalons, la samarreta d'entrenament i la dessuadora. Té un cost de 90 euros i s'ha d'adquirir sencer de manera obligatòria per poder jugar. Tant mateix, també es pot adquirir, de manera voluntària, el pantaló i la jaqueta del xandall, el polo, l'anorak, els mitjons o la motxilla amb el logo del club a uns preus únics i exclusius per als membres de l'entitat.

Per als jugadors i jugadores de nova incorporació a l'entitat, el pack obligatori que han d'adquirir té un cost de 120 euros i inclou les dues samarretes de jugar (vermella i negra, la samarreta d'escalfament, la dessuadora i els mitjons (tres parells). 

Tota l'equipació, que és de la marca HUMMEL, s'ha d'encarregar a través dels responsables del club. Cada jugador/a s'emprobarà la roba de la temporada i triarà la talla, el número i la personalització del nom que vulgui a la samarreta de joc i farà la reserva de tot allò que sol·liciti fent el pagament corresponent de la quantitat resultant en funció de la seva comanda. Una vegada emprovada i pagada l'equipació, el club s'encarregarà de fer la comanda a Hummel i avisarà al jugador/a quan l'hagi de recollir (aquest procès pot trigar entre quatre i cinc setmanes depenent de la quantitat de roba a serigrafiar i de la disponibilitat de talles de què disposi l'empresa subministradora).