Resultats del sènior masculí

J Data Local GL GV Visitant Crònica
9 H. Cooperativa "B" 28 28 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 9

Partit molt seriós dels nois del sènior a la pista del tercer classificat que els hi permet sumar un punt molt valuós per continuar creient en aquest projecte. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

8 JH La Llagosta 22 27 H. Tarragona Llegir la cronica
Crònica de la jornada 8

Nova derrota dels nois del sènior, aquesta vegada contra un rival directe, que deixen escapar una oportunitat d'or de poder sumar els dos punts. No queda un altre remei que continuar treballant de valent per revertir la situació. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

8 H. Sant Quirze "B" 32 27 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 8

Bon partit dels nois del senior que han lluitat fins al final per intentar sumar els dos punts, però que no ho han pogut aconseguir. Bones sensacions sense premi final. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

6 JH La Llagosta 20 28 CE Tortosa Llegir la cronica
Crònica de la jornada 6

Nova derrota dels nois del senior que continuen sense poder puntuar com a equip local. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

5 H. Ripollet 36 31 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

Malgrat les moltes baixes i la situació de l'equip, s'ha competit força bé al llarg de tot l'encontre però, al final, no hem pogut sumar cap punt. Felicitats, molts ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

4 JH La Llagosta 25 36 H. Martorell "B" Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Partit marcat per la mala sort dels nostres que, oferint una versió competitiva, van patir vàries lesions consecutives que van afectar i molt al rendiment de l'equip. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

3 BM Pau Casals 24 24 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

Partit molt intens i emocionant on, amb una gran defensa i una excel.lent porteria, es va sumar el primer punt de la temporada. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

2 JH La Llagosta 26 36 H. Ribes Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

Partit on hem competit força bé fins als darrers 10 minuts on el rival s'ha mostrat superior. Millors sensacions que la setmana anterior. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

1 H. SALOU 32 16 JH LA LLAGOSTA Llegir la cronica
Crònica de la jornada 1

Debut amb derrota a la lliga on no hem sabut competir a la segona part i això ens ha fet perdre de manera merescuda. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!