BALANÇ TEMPORADA 2018-19

Publicat per xcanalejas el dv., 07/06/2019 - 07:59
Categoría
Club

Una vegada finalitzada la temporada oficial, és moment de fer balanç de la mateixa i, encara que els resultats esportius que es pretenien, sobretot amb l'equip sènior, no s'han pogut assolir, la podem qualificar de bona. Els equips han competit força bé tenint en compte els recursos de què disposaven i les competicions on han hagut de jugar i la progressió i evolució de tots els nostres jugadors i jugadores ha estat molt bona i satisfactòria.

El sènior no ha pogut completar l'ascens a segona i haurà de tornar-ho a intentar la propera temporada. Juvenil, cadet "A" i aleví masculí han jugat a la màxima categoria de l'handbol formatiu català i ho han fet amb gran nivell de joc i bons resultats. Cadet "B" i infantil ho han fet a Primera, també a molt bon nivell i rendiment, tenint en compte que molts jugadors eren de primer any i s'estrenaven a la nova categoria.

Dels equips de la categoria CEVO (aleví femení, benjamí i prebenjamí) estem molt contents perquè han fet una gran temporada, la canalla ha evolucionat molt bé i han gaudit moltíssim en cadascún dels partits disputats. A sobre, les noies han aconseguit el sots-campionat de Lliga i els nois del benjamí han quedat segons a la Lliga i Campions a la Copa. Temporada fantàstica per als més petits de la casa.

Ara toca començar a treballar pensant en la propera temporada i confeccionar els millors equips possible per tornar a ser competitius i assolir els objectius formatius i esportius marcats des de la Direcció Tècnica del club. Felicitats per aquesta temporada, molta sort per a la propera i FORÇA JOVENTUT!!!

Comparteix!