CAMPANYA DE PROMOCIÓ "HANDBOL AL MENJADOR ESCOLAR"

Publicat per xcanalejas el dj., 11/04/2019 - 13:00
Categoría

Des de la Direcció Tècnica del club s'ha posat en marxa una nova campanya de promoció de l'handbol a nivell escolar consistent en donar a conèixer i facilitar la pràctica del nostre esport als nens i nenes dels cursos de 3r, 4t, 5è i 6è que fan ús dels menjadors escolars als centres educatius de la nostra població.

NOVES CONVOCATÒRIES DE SELECCIONS CATALANES PER A JUGADORS DE LA NOSTRA ENTITAT

Publicat per xcanalejas el dj., 11/04/2019 - 12:52
Categoría

Ian Valero i Marc Jordà han estat cridats de nous per les seves respectives Seleccions Catalanes per participar a esdeviments que aquestes faran al llarg de les vacances de Setmana Santa.

Ian Valero, jugador de categoria cadet, participarà amb la SCCM en el Torneig que el GEIEG de Girona organitza el dissabte dia 20, on s'enfrontarà a diferents clubs de les comarques gironines i que servirà als tècnics de la selecció per començar a preparar el CESA 2020 de Cantàbria.

IAN VALERO I MARC JORDÀ FAN BONS ENTRENAMENTS AMB LES SELECCIONS CATALANES

Publicat per xcanalejas el dg., 07/04/2019 - 21:39
Categoría

Ian Valero amb la SCCM i Marc Jordà amb la SCIM, han participat en els entrenaments de preparació del CESA 2020 celebrats aquesta tarda a Sant Feliu i Santa Maria de Palautordera respectivament. Tots dos han fet molt bona feina i han gaudit molt d'aquesta experiència i esperen poder continuar gaudint d'oportunitats com les d'avui per millorar i continuar creixent com esportistes i persones. Felicitats nois i FORÇA JOVENTUT!!!!!