BALANÇ TEMPORADA 2018-19

Publicat per xcanalejas el dv., 07/06/2019 - 07:59
Categoría

Una vegada finalitzada la temporada oficial, és moment de fer balanç de la mateixa i, encara que els resultats esportius que es pretenien, sobretot amb l'equip sènior, no s'han pogut assolir, la podem qualificar de bona. Els equips han competit força bé tenint en compte els recursos de què disposaven i les competicions on han hagut de jugar i la progressió i evolució de tots els nostres jugadors i jugadores ha estat molt bona i satisfactòria.

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS FINAL DE TEMPORADA

Publicat per xcanalejas el dg., 26/05/2019 - 11:01
Categoría

El proper dijous 20 de juny, de 19:00 a 21:00 a la sala de reunions del Centre Cultural de La Llagosta (Plaça Alcalde Sisó Pons, s/n), està prevista l'Assemblea General de Socis de final de temporada on es presentarà l'estat de comptes de l'actual temporada, es farà valoració de com ha anat la mateixa i es parlaran d'aspectes relacionats amb la propera com equipacions, equips, dies i horaris d'entrenament, revisions mèdiques, competicions, ... Us esperem a tots!!! FORÇA JOVENTUT!!!!

TROBADA PROMOCIÓ LOCAL DE MINIHANDBOL

Publicat per xcanalejas el dg., 26/05/2019 - 10:58
Categoría

Ahir dissabte, al llarg del matí, es va fer una trobada de minihandbol a nivell local per promocionar el nostre esport i donar-nos a conèixer a nens i nenes que no juguen habitualment i animar-los a incorporar-se a la nostra entitat. Uns 40 nens i nenes de les categories benjamí i aleví van gaudir fent partidets de curta durada i esmorzant amb nosaltres i la valoració que podem fer és força positiva. Continuem treballant per la promoció de l'handbol llagostenc. FORÇA JOVENTUT!!!!