TROBADA "DIA DE LA DONA". CRÒNICA

Publicat per xcanalejas el dl., 11/03/2019 - 08:05
Categoría
Club

De molt satisfactoria i exitosa es pot qualificar la primera edició de la Trobada de minihandbol Dia de la Dona organitzada per la nostra en el dia d'ahir per celebrar aquesta festivitat i promocionar el nostre esport entre el sector femení de la població. Van participar un centenar de noies de les categories benjamí i aleví de clubs com BM Granollers, H. Esplugues, H. Molins, H. Garbí, H. Sant Joan Despí i JH La Llagosta que van passar una gran matinal gaudint de l'handbol.

Destacar la gran col·laboració de la FCH en aquest acte amb la presència del seu president, el Sr. Jaume Fort, de part de les noies de la CATH Blume que van col·laborar encarregant-se de l'organització del concurs d'habilitat i precisió i de la cessió de material que es va regalar a les participants més encertades en el concurs.

L'acte va acabar amb la tradicional foto de família, el lliurament de trofeus i obsequis i el sorteig de material esportiu. Una gran jornada valorada molt positivament per entrenadors, famílies i jugadores. FORÇA JOVENTUT!!!!

Comparteix!