CALENDARIS DE COMPETICIÓ TEMPORADA 2019-20

Publicat per xcanalejas el dj., 03/10/2019 - 09:20
Categoría
Club

Desprès dels sorteigs celebrats aquesta setmana a la seu de la FCH, ja coneixem els calendaris de competició dels diferents equips de la nostra entitat que han de participar a les lligues organitzades per aquest organisme.

Cadet i infantil masculí, que jugaran a Primera Catalana, faran una fase prèvia fins al Nadal amb grups reduïts de 6 equips que serviran per determinar contra qui hauran de lluitar a les fases posteriors. Tots dos inicien la competició aquest proper cap de setmana, el cadet a la pista de Sant Andreu de la Barca i l'infantil, com a local, contra Cooperativa "B".

Les noies de l'infantil femení que juguen conjuntament amb les de Sant Fost, després d'aconseguir el passi a Lliga Catalana, debutaran el dia 12 com a locals contra H, Cooperativa de Sant Boi. Altres equips que es trobaran al seu grup seran Mataró, Les Franqueses, ASME Sant Martí o el Perelló.

El darrer equip que ha conegut el seu calendari ha estat l'aleví masculí que també jugarà a Lliga Catalana en modalitat handbol a 7 i ho farà en un grup on podem trobar rivals com Polinyà, Sant Vicenç, Igualada o Granollers entre d'altres. Debutaran a casa el dia 19 contra el conjunt igualadí.

Molta sort a tots els equips i FORÇA JOVENTUT!!!!

Comparteix!