NOVA EDICIÓ DE LA TROBADA D'HANDBOL DE LA MARATÓ DE TV3

El proper divendres 6 de desembre, dins el marc d’activitats que el municipi de La Llagosta ha organitzat per recaptar diners per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació per al tractament de les malalties minoritàries, la nostra entitat participarà organitzant un doble acte que es desenvoluparà al Poliesportiu Antonio García de la nostra població al llarg de tot el dia.

En jornada matinal, des de les 09:30 hores del matí i fins a les 14:00 hores del migdia, s’organitzarà una trobada de minihandbol emmarcada dins el circuit de Trobades Handbolicat de la Federació Catalana d’Handbol on, equips de les categories benjamí mixte, aleví masculina i aleví femenina, jugaran tot un seguit de partits de curta durada on l’objectiu principal és fomentar l’esportivitat i la bona convivència entre els esportistes tot gaudint del nostre esport.Hi haurà presencia d’equips de Les Franqueses, Sant Joan Despí, Sant Fost, Granollers, Sant Vicenç i la nostra localitat.

En horari de tarda, l’acte consistirà en la celebració d’un torneig d’handbol de la categoria cadet masculina que s’iniciarà a partir de les 15:45 hores i es perllongarà fins a les 21:30 hores del vespre amb la participació d’equips de prestigi com FC Barcelona, BM Granollers, H. Sant Joan Despí, JH La Llagosta i la Selecció Catalana Infantil Masculina. Tot un luxe de cartell amb el millor handbol català de la categoria cadet!!

Al llarg de tota la jornada hi haurà servei de bar i es farà el sorteig de material esportiu (samarretes dels primers equips de FC Barcelona i BM Granollers, samarretes de la Selecció Catalana, material esportiu, etc.). Tots els diners recaptats de la venda dels números del sorteig es faran arribar a la Marató de TV3.

Tots els participants rebran l’esmorzar o el berenar, gentilesa dels supermercats CAPRABO i ESCLAT i diversos obsequis donats per les empreses SAES i GRÍFOLS. Tant mateix, tots els equips tindran un trofeu commemoratiu per la seva participació en aquest acte solidari.