SCIF. JA CONEIXEM EL RIVAL DE QUARTS DE FINAL

Publicat per svalero el dt., 05/01/2016 - 21:31
Categoría
Club

Després de la victòria d'aquest mati davant Aragó per 16-9 i classificar-se com a primeres de grup, les catalanes jugaran demà dimecres, Dia de Reis, a les 9:30 hores contra la selecció d'Euskadi. L'encontre es disputarà al pavelló de Viator i qui el guanyi tindrà opció de lluitar per les medalles, enfrontant-se a semifinals contra el guanyador del partit València-Aragó.

Avui les nostres jugadores han tingut sort dispar en les seves actuacions. Mentre que l'Aurea ha disputat 25 minuts on només ha encaixat dos gols i ha fet moltes aturades de mèrit, la Carla ha descansat per precaució degut a unes molèsties a la seva cama dreta. Felicitats noies, molta sort en el partit de demà i FORÇA SELECCIONS CATALANES!!!