SCIF. LLUITAREM PER SER CINQUENES AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Publicat per svalero el dv., 08/01/2016 - 08:57
Categoría
Club

Després de tornar a vèncer ahir al combinat d'Aragó per 27-22 i refer-nos de la dura derrota del partit contra Euskadi que ens va apartar de la lluita per les medalles, ara l'objectiu es centra en guanyar a Madrid i marxar d'Almeria amb la cinquena plaça, posició molt meritòria vist el nivell dels equips contra els que ens hem enfrontat.

Avui la Carla i l'Aurea han tingut una actuació destacada. Aurea ha sortit de titular a la porteria, ha jugat tota la primera part i ha fet moltes parades de mèrit contribuint al fet de que el combinat català hagi marcat al descan amb avantatge. A la segona part ha estat el torn de la Carla que, malgrat les seves molèsties a la cama dreta, ha sortit a la pista 15' revolucionant el joc de les catalanes, aportant gols, assistències, entrega defensiva i caràcter. L'avantatge català amb ella a pista ha crescut fins als set gols i aixó ha estat definitiu.

Aquest matí, a partir de les 12:30, ens espera Madrid per acabar d'arrodonir un bon campionat. Molta sort noies i FORÇA SELECCIONS CATALANES!!!