Resultats del benjamí mixte

J Data Local GL GV Visitant Crònica
5 JH La Llagosta 6 10 H Vilamajor Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

Malgrat la derrota, els nostre nois benjamins han jugat força bé contra un gran rival, molt ràpid i precís, que ha aprofitat millor les seves oportunitats per vèncer de manera merescuda. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

4 UEH Calella 6 10 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Gran partit dels nois benjamins en la seva visita a Calella, on s'han imposat guanyant en tres quarts i han superat al seu rival a la taula classificatòria. Molt bona actitud i millor nivell de joc. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

3 JH La Llagosta 12 4 JH Mataró Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

Partit còmode per als nostres benjamins que s'han imposat al seu rival en els quatre quarts i han sumat la primera victòria de la competició de Copa. Bona feina de tota la canalla davant un rival força voluntariós. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

2 BM Roquerol 8 8 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

Empat de mèrit del nostre benjamí en una pista complicada davant un gran rival. Partit molt igualat i disputat on els nostres han sabut competir força bé i han sumat el seu primer punt de la competició de Copa. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

1 JH La Llagosta 7 9 AEH Les Franqueses Llegir la cronica
Crònica de la jornada 1

Partit molt disputat entre dos conjunts que practiquen un bon nivell d'handbol i ons els visitants han estat més encertats en els moments decisius. Tot i això, molt contents de la progressió feta pel grup. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

JH La Llagosta 12 4 CH Canovelles Llegir la cronica
Crònica de la jornada

Partit molt complert dels nois benjamins que s'han impossat als quatre quarts de manera clara i acaben la lliga CEVO en segona posició. Ara a esperar el calendari de Copa per continuar gaudint fins a finals de temporada. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

18 JH La Llagosta 12 4 La Salle Sant Celoni Llegir la cronica
Crònica de la jornada 18

Un altre molt bon partit de l'equip benjamí que ha superat al seu rival als quatre quarts i ha sumat dos nous punts que li garanteixen acabar la competició de Lliga com a sots-campions, tot un èxit per a aquest grup. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

17 H Montornès 4 12 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 17

Bon partit dels nois del benjamí que han mostrat el seu bon nivell de joc i han vençut en els quatre quarts disputats de manera clara. Sumen dos punts més per continuar segons a la taula classificatòria. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

16 JH La Llagosta 10 6 BM Roquerol Llegir la cronica
Crònica de la jornada 16

Un altre bon encontre dels benjamins que han sumat dos nous punts i han tornat a gaudir de valent del nostre esport. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

15 H La Garriga 4 12 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 15

Bon partit dels nois benjamins que han sumat la victoria en els quatre quarts disputats i sumem dos punts més que els mantenen en posicions capdavanteres del grup. Bon joc i molta diversió. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!