Resultats del juvenil masculí

J Data Local GL GV Visitant Crònica
3 H Sant Cugat A 32 20 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

Partit sense transcendència per als nostres nois juvenils on hem caigut derrotats clarament. La manca de tensió i efectius ho ha aprofitat el contraria per endur-se els dos punts. Acabem aquí la competició oficial d'aquest equip i ara els jugadors es centraran en recolzar a l'equip sènior en el seu objectiu de pujar de categoria. Felicitats per la gran temporada feta i FORÇA JOVENTUT!!!!

8 H Sant Joan Despí A 27 30 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 8

Bon partit dels nois del juvenil que, amb una gran defensa en els darrers minuts, han aconseguit emportar-se els 2 punts i proclamar-se campions de la sèrie A-2 de Lliga Catalana, el que suposa ser novens de Catalunya. Gran èxit per a aquesta generació, que ja ho va aconseguir quan eren infantils i cadets. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

7 JH La Llagosta 32 33 H Sant Cugat A Llegir la cronica
Crònica de la jornada 7

Derrota per la mínima del juvenil en un partit molt competit que s'ha resolt en favor dels visitants en la darrera jugada. Ser campions de la sèrie A-2 haurà d'esperar. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!!

6 UE Sarrià 36 27 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 6

Primera derrota de la serie A-2 en un partit on només ens hem pogut desplaçar amb set jugadors i hem acabat jugant amb 5 per diferents circumstàncies, fet que ha aprofitat el rival per emportar-se els dos punts. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

5 JH La Llagosta 28 27 CE Molins de Rei Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

Partit fluix i de baixa intensitat dels nostres juvenils que han aconseguiot els dos punts de manera poc brillant davant un rival molt lluitador i que ens ha posat les coses molt difícils. Sumem en positiu per mantenir el liderat del grup. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

4 JH La Llagosta 33 26 H Sant Joan Despí Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Partit jugat de menys a més on, quan hem augmentat el nostre nivell defensiu i hem atac de manera col·lectiva amb velocitat i criteri, hem aconseguit dos nous punts que ens mantenen líder imbatut de la sèrie A-2 i ens apropen al gran objectiu de ser campions d'aquesta fase. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

2 JH La Llagosta 33 27 UE Sarrià Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

En un partit on hem estat irregulars i ens ha costat defensar, hem tornat ha ser solvents en atac i hem sumat dos nous punts que ens permeten continuar ser líders de la sèrie A-2 i apropar-nos una miqueta més al gran objectiu de ser campions d'aquesta sèrie i novens de Catalunya. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

1 CE Molins de Rei 22 25 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 1

Victòria dels nois del juvenil en l'estrena de la sèrie A-2 en un partit irregular però que ha permès sumar els dos primers punts per mantenir-se en el liderat del grup. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

14 H Esplugues Blau 22 25 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 14

Bon partit del juvenil masculí, sobretot a nivell defensiu, on suma dos nous punts per acabar la sèrie A-1 en cinquena posició. Ara caldrà centrar-se en la segona fase on passem com a líders de grup amb 11 punts i on l'objectiu és ser campions de la sèrie A-2. Felicitats nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

13 JH La Llagosta 27 24 CH Bordils Llegir la cronica
Crònica de la jornada 13

Partit irregular i de poca tensió de l'equip juvenil que s'ha imposat al seu rival i ha sumat dos punts vitals per passar com a líders de grup amb 11 punts a la sèrie A-2. Bon treball defensiu però ha faltat fluïdesa en atac. Felicitats nois i FORÇA JOVENTUT!!!!