EL SÈNIOR MASCULÍ "A" TORNARÀ A JUGAR A SEGONA LA PROPERA TEMPORADA

Publicat per svalero el dg., 24/04/2016 - 20:45
Categoría
Sènior Masculí

Després de la gran victòria aconseguida ahir a la tarda contra Bordils per 27-21, el nostre sènior ha mantingut un any més la categoria i la propera temporada continuarà disputant els seus partits a la Segona Catalana, una competició molt complicada i dura on mantenir-se requereix molt treball i esforç.

Els inicis van ser molt durs i els resultats no arribaven, sumant només 2 punts en els primers deu encontres, però amb la primera victòria aconseguida contra Vic, la dinàmica es va capgirar i, amb una segona volta espectacular, s'han sumat 24 punts que han permés el somni de la permanència. 

Ara centrarem els nostres esforços en la Competició de Copa, on el gran objectiu es repetir la final de l'any passat, i en reforçar un equip que pugui lluitar per l'ascens l'any vinent. Qualitat humana i recursos tenim per intentar-ho. 

Moltes felicitats a tots els jugadors que han format part d'aquest projecte, a l'equip tècnic que l'ha conduït i, sobretot, a l'afició que sempre ha omplert el poliesportiu AGR i ha donat el seu suport a l'equip en els moments bons i dolents. Moltes gràcies i FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!

Comparteix!