Agenda

EL SÈNIOR VISITA UNA ALTRA PISTA MOLT COMPLICADA

Un altre desplaçament molt complicat per als nois del sènior on puntuar serà força difícil i s'haurà de fer un partit molt complert per aconseguir-ho. Ànims!!!!

EL CADET MASCULÍ ES JUGA EL LIDERAT DE GRUP A BARCELONA

Partit molt complicat per als nois del cadet masculí que juguen contra el líder de grup amb el liderat en joc. Sort!!!!

ELS NOIS DE L'ALEVÍ, A RECUPERAR SENSACIONS I BON JOC

Desprès de la derrota del dissabte, ara toca anar a Cardedeu per recuperar sensacions i bon joc i continuar gaudint i aprenent. Som-hi nois!!!!

L'INFANTIL JUGA CONTRA EL LÍDER DEL SEU GRUP

Partit molt complicat per als nois de l'equip infantil que reben la visita del líder imbatut del seu grup. Bona oportunitat per continuar aprenent. Sort!!!!

LES NOIES INFANTILS VISITEN DE NOU SANT PERE DE RIBES

Repetició del partit de la fase sector, aquesta vegada a Lliga, on s'espera poder obtenir un resultat positiu. Ganes i possibilitat hi ha. Som-hi noies!!!!

ELS BENJAMINS, A CONTINUAR APRENENT CONTRA UN GRAN RIVAL

Una altra nova oportunitat per als nens i nenes benjamins de continuar gaudint i aprenent, aquesta vegada contra un gran rival. Sort canalla!!!

EL SÈNIOR MASCULÍ BUSCA ELS PRIMERS PUNTS COM A EQUIP LOCAL

Nova oportunitat per als nois del sènior masculí de mirar de sumar els primers punts de la temporada com a equip local. Molta sort nois!!!!

L'INFANTIL INICIA LA SEGONA VOLTA CONTRA EL CUER DE GRUP

Inici de la segona volta de competició per als nois de l'infantil que hauran de matinar diumenge per enfrontar-se al cuer del seu grup clasificatori. Molta sort.

EL CADET, A MANTENIR LA BONA RATXA DE JOC I RESULTATS

Inici de segona volta per als nois del cadet que tenen un desplaçament còmode davant el cuer de grup i on volen continuar amb la bona ratxa de joc i resultats. Molta sort!!!!

LES NOIES INFANTILS JUGUEN EL SEU PRIMER PARTIT A LA LLAGOSTA

Primer partit de la temporada que les noies de l'equip infantil juguen a la nostra localitat desprès d'aver fet la resta a Sant Fost. Nova oportunitat per continuar gaudint i aprenent. Molta sort noies!!!!