ES REANUDEN LES COMPETICIONS DE LES CATEGORIES JUVENIL I SÈNIOR

Publicat per svalero el ds., 13/03/2021 - 11:46
Categoría
Club

Desprès de la reunió mantinguda el passat dimecres 10 de març amb els responsables esportius de la FCH, podem confirmar que les competicions de la temporada 2020-21 es reanudaran a partir del proper cap de setmana del 20 i 21 de març per a les categories juvenil i sènior, mentre que la resta d'equips del club hauran d'esperar una miqueta més.

El primer equip en fer-ho serà el juvenil masculí que viatjarà fins a Sant Cugat per reprendre la competició allà on l'havia deixada al mes de novembre. Es continuarà disputant un únic encontre cada cap de setmana i es jugarà cada quinze dies respectant tots els protocols sanitaris que marca la pandemia. El cap de setmana del 27 i 28 de març serà el del retorn de l'equip sènior, encara que el format de competició serà ben diferent al que hi havia establert a principi de temporada i s'està a l'espera de conèixer els nous calendaris de competició per saber-ne el nou format.

El que si que ja està decidit és que la lliga de Tercera d'aquesta temporada ha quedat anul·lada i, per tant, no hi haurà ascensos i descensos, el que comporta que per a la 2021-22 la nostra entitat tornarà a jugar a Tercera Catalana.

Bona sort en el retorn a la competició i FORÇA JOVENTUT!!!

Comparteix!