Qui som?

El Joventut Handbol La Llagosta és una entitat de nova creació fundada al juny del 2011, que neix amb la intenció de promocionar i fomentar la pràctica de l’handbol dins la població de La Llagosta. Va dirigida tant a nois com a noies i té com objectiu formar equips que participin de forma regular a les competicions organitzades tant per la Federació Catalana d’Handbol (FCH) com pel Consell Esportiu del Vallés Oriental (CEVO).

Dins la nostra política de fomentar la pràctica de l'handbol a la població llagostenca tots els que formem part del JH La Llagosta (directius, entrenadors, coordinadors, ...), perseguim un quàdruple objectiu:

  1. Contribuir a la formació integral dels nois i noies que practiquen l'handbol mitjançant el treball de tots els objectius que integren aquest esport conjuntament amb els de respecte, col·laboració, tolerància, amistat i disciplina per tal què els jugadors puguin assolir les fites, tant a nivell personal com l'equip, proposades.
  2. Promocionar l'esport de l'handbol a La Llagosta mitjançant l'oferiment d'una pràctica esportiva regular, tant d'entrenaments com de competicions, al llarg de tot l'any. Tant mateix, aquesta promoció del nostre esport s'incrementa amb la participació en actes com les trobades Handbolicat organitzades per diferents clubs, l’organització del 3X3 d'handbol al carrer amb motiu de la Festa Major, la realització de la Trobada de la Marató de TV3, les activitats de promoció de l’handbol femení del Dia de la Dona, l'organització de Campus d'Handbol en períodes vacacionals com els de Setmana Santa o estiu, etc.
  3. Representar al Municipi de La Llagosta arreu de Catalunya, participant  a les competicions que organitza la Federació Catalana d'Handbol i el Consell Esportiu del Vallés Oriental.
  4. Afavorir que els/les nostres jugadors/es participin en altres activitats relacionades amb l'handbol com les d'entrenador o àrbitre, mitjançant la matriculació i assistència als diferents cursos que organitzen tant la FCH com el CEVO, per tal que desprès puguin desenvolupar aquestes tasques dins la nostra entitat.