CONVOCADES ELECCIONS PER RENOVAR LA JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB

Publicat per svalero el dv., 04/06/2021 - 08:11
Categoría
Club

En l'assemblea general de socis realitzada el passat dimecres 2 de juny, l'actual Junta Directiva va manifestar la seva voluntat de convocar eleccions generals per renovar-la, cosa que va ser aprovada per unanimitat per tots els assistents a la reunió. D'aquesta manera s'obre el procès electoral en què es poden presentar candidatures fins al dimecres 16 de juny i, si cal, les votacions es farien el dimecres 30 de juny.

L'actual Junta Directiva cumplia els seus 4 anys de mandat al gener del 2022 però diferents membres de la mateixa han manifestat la seva voluntat de deixar el seu càrrec de manera immediata i s'ha decidit avançar la renovació a aquest mes de juny per tal què la nova Junta es faci càrrec del club abans de l'inici de la temporada 2021-22 i l'arrenqui amb aires renovats.

Aimem a totes les persones que vulguin participar d'aquest procès democràtic, que es possin en contacte amb l'actual Junta i facin les seves propostes. I també volem agrair als membres de la Junta sortint el seu esforç i dedicació en pro de l'handbol al nostre club. FORÇA JOVENTUT!!!

Comparteix!