ACTES DE CELEBRACIÓ DEL DIA DE LES DONES I PRESENTACIÓ DEL CLUB

Publicat per svalero el dv., 21/02/2020 - 10:34
Categoría
Club

El proper diumenge 08 de març, el Joventut Handbol La Llagosta farà un doble acte; d’una banda celebrarà els actes del Dia Internacional de les Dones i, de l’altra, presentarà tots els seus equips de cara a la temporada 2019-20. Seran un total de 6 equips i prop de 80 esportistes entre jugadors i tècnics els que desfilaran per la pista del poliesportiu Antonio García Robledo de La Llagosta a partir de les 16:15 hores.

Al llarg de la jornada matinal hi haurà partits d’equips femenins, entre ells un triangular de jugadores de la categoria màster, on participarà el nostre equip juntament amb els d’Handbol Sant Vicenç i Handbol Palautordera i que servirà per promocionar l’handbol femení a la nostra localitat. La tarda l’encetarem amb la presentació dels equips del club i la continuarem amb dos encontres de categoria masculina, un de l’equip infantil i un altre de l’equip sènior.

Els equips que enguany ha aconseguit conformar la nostra entitat són: benjamí mixte, aleví masculí, infantil masculí, cadet masculí,sènior masculí i màster femení. També hi ha un grup de noies de la categoria infantil femenina que juguen conjuntament amb noies de Sant Fost i ho fan sota el nom del club santfostenc a Lliga Catalana. Tots els equips participen a les competicions federades de la FCH o el CEVO.

L’objectiu és aconseguir fer una festa senzilla però entranyable que faci passar una estona ben agradable al públic assistent.

Comparteix!