CONCURS PER DISSENYAR L'ESCUT DEL NOU CLUB

Publicat per svalero el ds., 29/02/2020 - 16:46
Categoría
Club

Benvolgudes famílies,

 

Us volem fer ressò d’una gran noticia per a l’handbol llagostenc i és que, la proposta d’unió dels dos clubs de la nostra localitat (Handbol Club Vallag i Joventut Handbol La Llagosta), a falta de confirmació oficial, és un fet consumat que avança per bon camí.

 

Tenim encara moltes coses a consensuar referents a aspectes econòmics, aspectes esportius, equipacions, etc. i, per resoldre-les, s’han format diferents comissions de treball amb membres de les dues juntes directives per tal de treballar i arribar a acords definitius de cara a la propera temporada.

 

Un dels temes que hem de resoldre és el de l'escut del club. Tenim clar que ha de ser un nou escut que representi la unió de les dues entitats i la història de l’handbol dins La Llagosta. Per buscar el nou disseny, hem pensat en fer-vos partícips a vosaltres per tal què tothom es pugui sentir involucrat en aquesta nova aventura. Per a tots els que vulgueu participar, us convidem a presentar els vostre projectes abans del 31 de maig del 2020 indicant el vostre nom. Ho podeu fer de dues maneres:

 

  • Lliurant el nou disseny de l'escut a qualsevol membre de les actuals dues Juntes Directives dels clubs (HC Vallag i Joventut Handbol La Llagosta).

Una vegada disposem dels diferents dissenys, la nova junta directiva del Joventut Vallag La Llagosta decidirà quin és el disseny guanyador, el farà públic i serà l'escut que es farà servir a tots els documents oficials del club, les samarretes, els cartells, ...

 

Esperem la vostra participació. Animeu-vos!!!

 

 

 

La Junta Directiva del HC Vallag                                           La Junta Directiva del JH La Llagosta

Comparteix!