JH LA LLAGOSTA I HC VALLAG TREBALLEN PER UNIR-SE EN UN ÚNIC CLUB D'HANDBOL LLAGOSTENC

Publicat per svalero el ds., 29/02/2020 - 16:48
Categoría
Club

Des de les Juntes Directives de l'Handbol Club Vallag i del Joventut Handbol La Llagosta, us volem fer ressò d’una gran noticia per a l’handbol llagostenc i és que, la proposta d’unió dels dos clubs de la nostra localitat de cara a la temporada 2020-21, a falta de confirmació oficial, és un fet consumat que avança per bon camí i que hem batejat amb el nom de Joventut Vallag La Llagosta.

 

A principis del mes de febrer vàrem iniciar les primeres converses i, malgrat que hi ha encara moltes coses a consensuar referents a aspectes econòmics, aspectes esportius, equipacions, etc., ja s'han creat diferents comissions de treball on hi participen membres de les dues juntes directives per tal de treballar i arribar a acords definitius que facilitin i permetin la unió de les dues entitats.

 

Després de vàries temporades caminant per separat amb projectes esportius diferents, els uns i els altres creiem que ha arribat el moment d'unir les nostres forces i crear un únic club d'handbol a La Llagosta que treballi per fomentar el nostre esport a nivell local i li doni el prestigi i la força que es mereix. Més que mai, volem portar a la màxima expressió la dita que diu que LA UNIÓ FA LA FORÇA.

 

Des d'ara i fins al mes de maig, les comissions de treball creades a l'efecte, mantindran reunions setmanals per anar consensuant propostes i definir objectius comuns amb la clara intenció de, a principis del mes de juny, tenir definida l'estructura definitiva del nou club i la nova Junta Directiva que el presidirà, així com els aspectes esportius, econòmics i socials bàsics que han de marcar els seus principis d'actuació.

 

Tant mateix, també s'aprofitarà aquest període de temps per resoldre totes les actuacions que s'han de fer per regular la nova situació legal del club davant els organismes oficials com són la Secretaria de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana d'Handbol, l'Ajuntament de La Llagosta o el Consell Comarcal de l'Esport del Vallès Oriental.

 

 

La Junta Directiva del HC Vallag                            La Junta Directiva del JH La Llagosta

Comparteix!