Agenda

EL SÈNIOR MASCULÍ JUGA EL SEGON PARTIT DE LLIGA A TERRES TARRAGONINES

Hora de convocatòria: les 11:00 al CEM Tennis El Vendrell

PRIMER PARTIT DE LLIGA PER AL SÈNIOR MASCULÍ

Convocatòria a les 18:30 al Poliesportiu AGR.

EL GRUP INFANTIL/CADET DEBUTA A LA LLIGA COM A LOCAL

Convocatoria a les 16:30 al poliesportiu AGR

UN ALTRE PARTIT FORÇA COMPLICAT PER ALS NOIS DEL CADET

Comença la segona volta per als nois del cadet i ho fa amb la visita a una pista força complicada com és la de Sant Joan Despí per l'entitat del seu rival. Sort nois!!!

NOU DESPLAÇAMENT DEL SÈNIOR MASCULÍ A TERRES TARRAGONINES

De nou els nois del sènior marxen cap a Tarragona per disputar un nou encontre, aquesta vegada contra un rival de la part baixa de la classificació. Som-hi nois!!!

LES NOIES INFANTILS JUGUEN CONTRA EL CUER

Bona oportunitat de les noies de l'infantil per sumar dos nous punts i contiinuar imbatudes a la segona fase de la Lliga Catalana. Som-hi noies!!!

PRIMER PARTIT DE LA COMPETICIÓ DE COPA PER A LA CANALLA DEL BENJAMÍ

Primer partit de la competició de la Copa CEVO per als nens i nenes del benjamí de mixte on continuaran gaudint i aprenent a cara jornada. Sort!!!

PRIMER PARTIT DE LA SEGONA VOLTA PER ALS NOIS INFANTILS

Inicia la segona volta l'equip infantil i ho fa contra un rival de característiques molt semblants a les nostres al que ja vam superar a la primera volta. Som-hi nois!!!

ELS NOIS ALEVINS VOLEN CONTINUAR AMB EL SEU BON JOC

Nova oportunitat dels nois de l'aleví de continuar manifestant el seu bon nivell de joc, aquesta vegada contra un rival de la part baixa de la taula. Sort!!!!

UN ALTRE PARTIT FORÇA COMPLICAT PER ALS NOIS DEL SÈNIOR

Un altre partit força complicat per als nois del sènior degut a l'entitat del rival però on miraran de competir força bé davant un pavellló que estarà ple degut a la presentació dels equips del club. Ànims nois!!!