Participa

El nostre Club té les portes obertes a tothom que estimi l’handbol i respecti la nostre filosofa de treball. Som una gran família on tothom hi té el seu espai de protagonisme i pot participar aportant el seu granet de sorra per fer-nos cada dia més forts i grans en el món de l’handbol.

Si tu comparteixes amb nosaltres el mateix esperit i la mateixa il·lusió per l’handbol tens diferents formes de participar en el nostre Club:

  • Participar com a jugador en les diferents categories que té el Club.
  • Com a entrenador si disposes de les titulacions i coneixements necessaris, segons les necessitats que presenti cada temporada el nostre club.
  • Com a delegat d’equip si tens vinculació amb algun dels jugadors del nostre club i disposes de temps i predisposició per desenvolupar amb responsabilitat les tasques pròpies d’aquest càrrec.
  • Com a membre de les comissions de treball que té el Club per col·laborar en el desenvolupament de qualsevol dels projectes engegats o que tu puguis proposar segons els interessos del Club.
  • Com a seguidor per recolzar als nostres equips en tots els encontres a casa o fora, tot encoratjant als jugadors amb esportivitat i proposant diferents formes d’animar i enfortir els seu esperit competitiu.
  • Com a col·laborador i patrocinador si t’interessa qualsevol de les diverses fórmules que té tel Club de col·laboració i patrocini econòmic. (Consultar l’apartat Col·laboradors i Patrocinadors).

 

Contacta amb nosaltres fàcilment amb el següent formulari: