Equipacions

Les famílies són les encarregades d'adquirir les equipacions del nostre club a través de la persona encarrega d'aquesta tasca al club. Per a la temporada 2020-21, tots els jugadors i jugadores hauran de comprar el pack de continuació que inclou la segona samarreta de joc, el pantaló de xandall o el polo (a triar) i el pack de 3 parells de mitjons. Té un cost de 55 euros i s'ha d'adquirir sencer de manera obligatòria per poder jugar. Tant mateix, també es pot adquirir, de manera voluntària, altres elements com la jaqueta del xandall o la motxilla del club a uns preus únics i exclusius per als membres de l'entitat.

Per als jugadors i jugadores de nova incorporació a l'entitat, el pack obligatori que han d'adquirir té un cost de 145 euros i inclou les dues samarretes de jugar (vermella i negra), la samarreta d'escalfament, la dessuadora, el pantaló o el polo (a triar) i el pack de 3 parells de mitjons. 

Tota l'equipació, que és de la marca HUMMEL, s'ha d'encarregar a través dels responsables del club. Cada jugador/a s'emprobarà la roba de la temporada i triarà la talla, el número i la personalització del nom que vulgui a la samarreta de joc i farà la reserva de tot allò que sol·liciti fent el pagament corresponent de la quantitat resultant en funció de la seva comanda. Una vegada emprovada i pagada l'equipació, el club s'encarregarà de fer la comanda a Hummel i avisarà al jugador/a quan l'hagi de recollir (aquest procès pot trigar entre quatre i cinc setmanes depenent de la quantitat de roba a serigrafiar i de la disponibilitat de talles de què disposi l'empresa subministradora).

Com a novetat per a aquesta temporada, tot/a jugador/a del club que porti un amic/ga a fer handbol amb nosaltres, no haurà de pagar el cost del pack de continuació i el rebrà de manera gratuïta. La nova incorporació al club també es beneficiarà d'un descompte del 30% del preu del pack obligatori (passarà de pagar 145 auros a pagar, només, 105 per l'equipació complerta).