Patrocinadors

Els nostres patrocinadors són:

DYN-O

DYN-O

Empresa de disseny web especialitzada en posicionament, imatge corporativa i màrketing.

Visita'ls

Sergi Optics

Sergi Optics

 

Visita'l

Hummel

Hummel

 

Visita'l

Per què invertir en Joventut Handbol La Llagosta?

Les sis raons per creure en nosaltres i fer una inversió de futur:

  1. Perquè som un club nou amb una manera de fer diferent on els èxits i el ser competitius van de la mà amb el treball dels valors esportius, de la igualtat i la inclusió social.
  2. Perquè treballem des de l’òptica de la participació activa de la ciutadania en projectes comuns, donat que aquesta és la clau de volta del canvi per una societat democràtica, responsable i acollidora, que respecti les llibertats i fomenti la igualtat.
  3. Perquè la nostra activitat principal és l’esport i no es pot oblidar que l’esport és una de les activitats socials que té més arrelament i capacitat de convocatòria. En el nostre cas, cada cap de setmana, mobilitzem més de 400 persones.
  4. Perquè la vostra empresa s’identificarà amb els nostres valors: respecte, solidaritat, vida sana, treball en equip, fair play, esforç, capacitat de superació, esportivitat, joventut, igualtat de sexes. Sent tots ells conceptes d’alt nivell semàntic i àmpliament acceptats.
  5. Perquè el vostre missatge publicitari deixa de ser directe i adopta un paper secundari, però alhora multiplica la seva percepció positiva cap el ciutadà, gràcies als valors que transmet el nostre esport. La gent, de forma creixent, jutja a les empreses en funció dels seus valors i comportament en la societat i participar de manera activa en el patrocini esportiu ajuda a tenir una valoració positiva.
  6. ​Perquè en el patrocini esportiu, el missatge recobra més credibilitat, ja que no prové directament de la empresa cap al públic i a més es dirigeix cap a tots els públics i sectors de la societat.

Què pot oferir-te Joventut Handbol La Llagosta?

  1. Inclusió del logo de l'empresa a totes les equipacions esportives
  2. Inclusió del logo de l'empresa al nostre web, a la capçalera de la pàgina d'inici
  3. Pancarta publicitària al Pavelló
  4. Inclusió del logo de l’empresa en totes les publicacions en paper o digitals.

Cadascuna d’aquestes fórmules es complementa entre sí. Podeu triar una, dues, tres o quatre, depenent de la quantitat del vostre patrocini.

Tanmateix i atenent-nos a la situació de dificultats que passen les empreses avui en dia, s’han dissenyat altres fórmules alternatives, restant part de l’aportació econòmica, a canvi de la prestació d’un servei pel mateix valor,segons el ram de cada empresa.

El nostre tracte personalitzat facilitarà trobar la millor fórmula per cada una de les vostres empreses. Només cal que us poseu en contacte amb la comissió econòmica o la comissió de comunicació del nostre Club. Per aquest fi us podeu adreçar a l’apartat de Contacta.