SERGIO VALERO, NOU PRESIDENT DEL CLUB

Publicat per svalero el dj., 17/06/2021 - 07:37
Categoría
Club

Desprès de que ahir a la nit acabés el termini de presentació de candidatures a la presidència del club i i havent rebut només una única candidatura encapçalada per en Sergio Valero, la Junta Gestora de l'entitat l'ha ratificada i ha proclamat a en Sergio nou president del Joventut Handbol La Llagosta per als propers quatre anys.

La nova junta directiva mantindrà part dels integrants que ja estaven a càrrec del club abans de les eleccions i incorporarà nous pares/mares de jugadors dels actuals equips de base. Qui no seguirà formant part de la directiva i del club és en Xavi Canalejas que es desvincula per complert del món de l'handbol per raons personals desprès de 36 anys de pràctica ininterrompuda.

En Sergio Valero substitueix en el càrrec a Mari Carmen Ortiz i el seu gran objectiu és revitalitzar el club, fer-lo crèixer pel que fa a nombre de jugadors i jugadores de base i recuperar la línia femenina perduda en les dues darreres temporades. Molta sort i molts encerts en aquesta nova etapa. FORÇA JOVENTUT!!!

Comparteix!