Resultats de l'aleví mixte

J Data Local GL GV Visitant Crònica
6 BM Polinyà 4 12 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 6

Gran partit del conjunt aleví en el darrer partit de Copa on s'han imposat al seu rival en tots els quarts disputats de manera clara i han acabat la temporada demostrant que han fet una molt bona progressió i un bon treball. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

5 JH La Llagosta 5 11 BCN SANTS Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

Fluix partit de l'equip aleví mixte que el porta a perdre el liderat del grup i la possibilitat de passar a la següent ronda de la competició de Copa. Avui les coses no han sortit com ens esperaven i el rival ho ha aprofitat per endur-se els dos punts de manera merescuda. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

4 CH Sant Esteve Sesrovires 10 6 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Primera derrota de la competició de Copa per a l'equip aleví, que avui no ha estat al seu nivell habitual i ha caigut davant un conjunt més intens i encertat. Tot i la derrota, continuem depenent de nosaltres per passar de ronda. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

3 JH La Llagosta 12 4 BM Polinyà Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

malgrat les baixes de darrera hora per malaltia, els nois de l'aleví han tornat a sumar els dos punts en joc i continuen mantenint la imbatibilitat a la competició de Copa. Aquesta vegada han tingut un partit còmode davant un rival lluitador però mancat d'experiència en handbol a pista sencera. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

2 CEH BCN Sants 7 9 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

Partit molt igualat i disputat el que han jugat els nostres alevins a Barcelona on han aconseguit sumar els dos punts i mantenir-se invictes a la competició de Copa. Bona feina de tota la canalla i bon joc, sobretot en els dos primers quarts. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

17 JH La Llagosta 12 4 H Martorell Llegir la cronica
Crònica de la jornada 17

Gran partit dels nostres alevins que han derrotat al seu rival en tots els quarts disputats i que han demostrat que, treballant de valent, els resultats acaben arribant. Ara a preparar la competició de Copa. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

16 CEH BCN Sants 6 10 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 16

Partidàs del nostre equip a terres barcelonines on s'ha imposat al seu rival practicant un gran joc i sumant dos punts molt importants per a la moral del grup. La feina feta en els darrers entrenaments ha donat els seus fruits amb bon joc i resultat positiu. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

15 JH La Llagosta 4 12 Sant Martí Voramar Llegir la cronica
Crònica de la jornada 15

Derrota justa dels nostres alevins davant un rival molt fort que s'ha mostrat superior però on nosaltres hem competit força bé. No arriben els resultats però les sensacions són positives. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!

14 CH Salou 8 8 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 14

Gran partit dels nois alevins en la seva visita a terres tarragonines que els permet trencar la ratxa de resultats dels darrers encontres i sumar un punt molt important per a la moral del grup. Felicitats nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

13 JH La Llagosta 7 9 H Poblenou Llegir la cronica
Crònica de la jornada 13

Gran partit dels nois de l'aleví que, malgrat que no han sumat els dos punts, han mostrat una cara molt competitiva davant un gran rival i han tingut opcions de puntuar en tots els quarts disputats. Poc a poc va sortint la feina feta en els entrenaments. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!