Resultats del cadet masculí

J Data Local GL GV Visitant Crònica
10 H. Sant Joan Despí JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 10
9 OAR Gràcia 41 36 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 9

Partit fluix dels nois cadets que no han estat gaire encertats i que han acabat derrotats davant un rival directe. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

8 JH La Llagosta 36 51 H. Ègara Llegir la cronica
Crònica de la jornada 8

Malgrat fer un bon partit amb fases de gran joc, els cadets no han pogut amb la fortalesa física del líder i han caigut derrotats. Massa diferència que ño reflecteix el joc dels uns i els altres. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!

7 H. Terrassa 38 40 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 7

Segona victoria consecutiva del nostre equip cadet a la segona fase de competició en un altre encontre amb molts gols per les dues bandes. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

6 H. Sanes 42 45 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 6

En un altre encontre amb molts gols, els nois del cadet han aconseguit la primera victoria de la segona fase i han sumat els dos primers punts. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

5 JH La Llagosta 42 46 H. Sant Vicenç Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

En un encontre amb molt poca activitat defensiva, els nois del cadet han tornat a sortir derrotats, malgrat fer un gran joc ofensiu. Continuem sense puntuar a la segona fase. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

4 H. Bordils 31 29 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Malgrat fer un gran partit, no ha estat suficient per poder puntuar en una pista tant complicada com és la bord illenca i davant un gran conjunt. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

3 JH La Llagosta 30 41 Espanyol-SAFA Horta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

Nova derrota de l'equip cadet que encara no ha pogut sumar cap punt a la segona fase de la competició. Es juga força bé però es troben a faltar més recursos a la banqueta. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

2 H. Ràpid Cornellà 43 36 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

Segona derrota de la segona fase competitiva davant un rival que va aprofitar millor les seves oportunitats. Bon partit sense premi final. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

1 JH La Llagosta 36 49 H. Sant Joan Despí Llegir la cronica
Crònica de la jornada 1

Derrota clara dels nois del cadet en l'estrena de la segona fase de la competició davant un rival que s'ha mostrat superior en tot moment. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!