Resultats del infantil masculí

J Data Local GL GV Visitant Crònica
10 H. Poblenou JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 10
9 JH La Llagosta 27 18 H. Sant Vicenç Llegir la cronica
Crònica de la jornada 9

Gran partit dels nois de l'infantil que aconsegueixen els dos punts en un encontre dominat des dels primers minuts. Es trenca una ratxa negativa de resultats que durava molts partits. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

8 H. Palautordera 26 22 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 8

Malgrat fer un bon partit, els nois de l'infantil han tornat a caure derrotats i continuem amb la seva ratxa negativa. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

7 JH La Llagosta 22 28 CE Tortosa Llegir la cronica
Crònica de la jornada 7

Nova derrota de l'equip infantil, aquesta vegada davant un rival molt superior al nostre en l'aspecte fisic. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!

6 H. Cooperativa 31 19 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 6

Derrota dos ñois de l'infantil en un encontre on no hem estat gaire encertats i no hem tingut gaire sort amb l'arbitratge. Continuem treballant per millorar. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!!

5 JH La Llagosta 27 27 H. Sant Esteve P. Llegir la cronica
Crònica de la jornada 5

Bon partit dels nois infantils contra un rival superior físicament i davant el que s'ha pogut obtenir un punt. Trenquem la ratxa negativa dels darrers encontres. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!

4 H. Castelldefels 30 21 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 4

Tercera derrota consecutiva dels nois de l'infantil en un encontre jugat de menys a més, on no hem arrencat molt bé i això ens ha condicionat la resta de partit. Ànims i FORÇA JOVENTUT!!!

3 JH La Llagosta 25 26 H. Vic Llegir la cronica
Crònica de la jornada 3

Partit molt competit i intens entre dos conjunts de potencial molt similar on no hem tingut sort al final i el rival ho ha aprofitat per sumar els dos punts. Bona feina sense premi. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!

2 H. Pardinyes 28 21 JH La Llagosta Llegir la cronica
Crònica de la jornada 2

Derrota en el segon partit de la segona fase contra un gran rival i en una pista on sempre és força complicat poder puntuar. Ànims nois i FORÇA JOVENTUT!!!!

1 JH La Llagosta 27 24 H. Poblenou Llegir la cronica
Crònica de la jornada 1

Gran encontre dels nois infantils que inicien l'any sumant els dos punts per obtenir la primera victoria de la segona fase de competició. Felicitats i FORÇA JOVENTUT!!!!