ACTES DIA DE LES DONES I PRESENTACIÓ EQUIPS. CRÒNICA

Publicat per xcanalejas el dl., 09/03/2020 - 08:13
Categoría
Club

Gran jornada la d’ahir diumenge 08 de març, on la nostra entitat va celebrar els actes del Dia Internacional de les Dones i va presentar els seus 6 i gairebé 90 esportistes equips de cara a la temporada 2019-20.

Al llarg de la jornada matinal hi va haver partits d’equips femenins, entre ells un triangular de jugadores de la categoria màster, amb la participació del nostre equip juntament amb els d’Handbol Sant Vicenç i Handbol Palautordera. Va ser una autèntica festa on les jugadores participants van gaudir moltíssim i van quedar amb moltes ganes de tornar a repetir l’experiència. La trobada va acabar amb la tradicional foto de família, i amb el lliurament de trofeus i obsequis a totes les participants a càrrec de Fran Ruiz i Melania Beltrán, regidors de l’Ajuntament de la nostra població.

A la tarda es va fer la presentació dels equips del club i la celebració de dos encontres de categoria masculina, un de l’equip infantil i un altre de l’equip sènior. Els equips que enguany ha aconseguit conformar la nostra entitat són: benjamí mixte, aleví masculí, infantil masculí, cadet masculí, sènior masculí i màster femení. També hi ha un grup de noies de la categoria infantil femenina que juguen conjuntament amb noies de Sant Fost i ho fan sota el nom del club santfostenc a Lliga Catalana. Tots els equips participen a les competicions federades de la FCH o el CEVO.

A l’esdeveniment, que va comptar amb la presència del Sr. Francesc Asensio en representació de la Federació Catalana d’Handbol, es van fer les fotografies oficials de tots els conjunts i es va donar a conèixer, al públic assistent, els jugadors i jugadores que formen part de la nostra entitat. Va ser una festa senzilla però entranyable que va fer passar una estona ben agradable al públic assistent.

Comparteix!