NO HI HAURÀ FUSIÓ ENTRE JH LA LLAGOSTA I HC VALLAG

Publicat per xcanalejas el dg., 24/05/2020 - 08:48
Categoría
Club

A finals del passat mes de febrer, des de les Juntes Directives de l'Handbol Club Vallag i del Joventut Handbol La Llagosta, us fèiem ressò d’una gran noticia per a l’handbol llagostenc i és que, la proposta d’unió dels dos clubs de la nostra localitat de cara a la temporada 2020-21, a falta de confirmació oficial, era un fet consumat que avançava per bon camí i que s’havia batejat amb el nom de Joventut Vallag La Llagosta.

 

Malauradament, a data d’avui, us hem de comunicar que les negociacions s’han trencat i que la unió no es farà efectiva. Desprès de quatre mesos d’intenses reunions, al final no hem arribat a un acord definitiu i hem decidit que cadascú faci el seu camí d’ara endavant igual que hem fet en temporades anteriors.

 

Abans de la crisi de la pandèmia de la COVID-19 teníem acordades moltes coses i semblava que tot estava encarrilat, tant a nivell econòmic com esportiu, però unes peticions de darrera hora per part dels representants del HC Vallag que condicionen i molt la nostra manera de treballar i entendre com ha d’estructurar-se i gestionar-se una entitat esportiva i que variaven substancialment els acords, sobretot de la part esportiva, que ja s’havien pres, ens han portat a no continuar amb les negociacions i prendre aquesta decisió.

 

De cara a la temporada 2020-21 la nostra entitat continuarà treballant per fomentar i promocionar la pràctica de l’handbol al municipi de La Llagosta com ha fet en les darreres vuit temporades i ho farà amb voluntat integradora. Per tant, totes i tots aquelles jugadores i jugadors de la nostra localitat o d’altres que vulguin format part de la nostra entitat, trobaran les seves portes obertes i seran molt benvinguts a la nostra família.

 

Sincerament, lamentem profundament que al final no hagi estat possible la unió, però hi ha línies vermelles que no es poden traspassar i creiem que les negociacions sempre s’han de fer des de la sinceritat, la transparència i la coherència.

 

Tot esperant poder reprendre el més aviat possible la quotidianitat en la nostra vida social, laboral i esportiva, aprofitem l’avinentesa per continuarem treballant de valent en pro de l’handbol llagostenc. FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!

Comparteix!